Itt add meg az alcímet

Green Gold Imune

Termékleírás

Az Green Gold Imune kapszula a jövő legjobb vitalitást elősegítő mikroalga-terméke, mely 3 fázisban hat:

1. SEJTTISZTÍTÁS: a Chlorella vulgaris nevű mikroalgát "a méregtelenítés mestereként" emlegetik: megtisztítja a sejteket a káros anyagoktól, lerakódásoktól, kivezeti a szervezetből a nehéz fémeket. Klorofiltartalma 4x nagyobb, mint a jól ismert búzafűé, ez segít a lúgosításban, a méregtelenítésben. 

2. SEJTTÁPLÁLÁS: Az Imune rekordmennyiségű vitálanyagot tartalmaz. A Spirulina platensis nevű alga által kínált létfontosságú aminosavak magasan felülmúlják a tejtermékeinkben és egyéb ételeinkben található mennyiséget. Lúgos jellege gátolja a szervezet savtúltengését. tartalmaz értékes fehérjéket, 2000 féle enzimfélét, aminosavakat és vitaminokat, káliumot, magnéziumot, cinket, vasat, béta-karotint, valamint lényeges zsírsavakat (gammalinolénsav). A Lithotamnium calcareum alga jelentősége igen magas kalcium-tartalmában rejlik: több, mint egyharmada szerves kötésű, az emberi szervezetben 90%-ban felszívódó kalcium. 

3. SEJTVÉDELEM: A Haematococcus pluvalis mikroalga a legmagasabb asztaxantin tartalmáról nevezetes. Az asztaxantin minden idők leghatásosabb antioxidánsa, mely képes megóvni sejtjeinket a gyilkos szabadgyököktől. Ráadásul nem prooxidatív, vagyis mellékhatásmentes. 

Doboz tartalma: 180 db kapszula
Ajánlott napi adag: 3-6 szem kapszula
FIGYELEM! Az algafogyasztáshoz nagyobb folyadék bevitel ajánlott (20 kilónként 1 liter víz)!

Tovább a webshopba!


Kérdezd az algákról orvosunkat!

A neves Dr. Budai L. Károly a mi "algadokink", aki szerda esténként 21.00-kor egy érdekes, sőt, élvezhető, és mindenki számára érthető előadást tart a mikroalgák élettani hatásairól. Az élő előadást egy webkonferencia követi, melyen Te is felteheted kérdéseit, észrevételeit. Belépés: szerda, 20.50 a www.algaital.hu oldalon.

Még több előadás itt!