Én - a fitnesz edző

Üdvözöllek! Hámori Blanka vagyok - 2008 óta aerobik edző, személyi edző és életmód tanácsadó. Számtalan nővel és jónéhány férfival dolgoztam már a szebb alakért és jó közérzetért. A fitness a csinos külsőn kívül rengeteget ad: önbizalmat, fejlődést, határ-feszegetést és elengedést, női energiákat és férfi erőt, sikerélményt, nyugalmat, önismeretet, tanulást, gyógyulást testileg és lelkileg... A holisztikus fitnesz erről a sokszínűségről szól: egy életmódról, ami el(ő)hozza a rejtett, magabiztosabb, erősebb, karcsúbb és elégedett Énünket! :)

Én - az online vállalkozó

2014 óta dolgozom azon, hogy az egészséget sokkal szélesebb körben, az edzőtermen kívülre is elvigyem. Mi lehetne erre alkalmasabb, mint az internet?

2016 óta arra koncentrálok, hogy online is elérjem azokat, akik a fittebb, magabiztosabb önmagukat keresik. Ezért írok blogokat, ezért építem a social media oldalaimat, ezért vannak online tanfolyamok és mini workshopok, és emiatt készült el a webshopunk is. Így eljuttathatom az egészséget azokhoz is, akik személyesen nem jutnak el az edzésekre, workshopokra.

Az online munkámban akár Te is velem dolgozhatsz! Ha szeretsz posztolni, blogolni, és a fitt életmód elkötelezett híve vagy, akkor jelentkezz a csapatunkba

Hámori Blanka

Aerobic oktató, személyi edző, fanatic jump és dance step oktató, TRX instruktor 
Wellstar GmbH & Co. manager; Holisztikusfitnesz.hu; Algazona.hu

  • 9 ingyen letölthető anyag: e-bookok, tesztek, étkezési napló és edzésprogramok, táplálkozási táblázatok
  • AJÁNDÉK kuponok és ingyenes szállítás
  • INGYEN online konzultáció, hogy új lendületet kapj!

Kattints a részletekért!