Itt add meg az alcímet

Green Gold Imune 

A legkomplexebb mikroalga-készítmény, mely az összes vitálanyagot tartalmazza, melyre az emberi szervezetnek szüksége van. Tisztít, táplál és véd, 3 fázisban.
Részletek

BYAS Transformation Shake

Fogyást elősegítő fehérje turmix, mely nemcsak a diéta alatti izom megtartásban segít, de az éjszakai zsírégetést is felturbózza. Narancsos ízű, esti fogyasztásra.
Részletek

XLR8 kapszula

Omega-3 és 6 zsírsavak tartalmazó kapszula, mely a fogyást segíti elő a zsíranyagcsere felgyorsításával, illetve a bőr helyreállításában van szerepe.
Részletek

BYAS testkezelő rendszer

Rádiófrekvenciás zsírbontó készülék, mely a helyi fogyást teszi lehetővé, zsírégető krémmel és étrend kiegészítőkkel. Az otthoni testkezelés tökéletes megoldása.
Részletek

BYAS arckezelő rendszer

A mélytisztító arckezelés és a hyaluronos arcfiatalítás otthoni programja, 5 féle krémmel és egy készülékkel. A ráncok eltűnnek, a szem alatti táskáknak és karikáknak búcsút inthetünk, az arckontúr megemelkedik.
Részletek

Komplex életmód csomagok egy-egy termék helyett!

Válassz komplex, akár személyre szabott életmód csomagot egy-egy termék helyett - így a siker biztosan garantált és a termékekhez is olcsóbban juthatsz! Edzéstervek, útmutató füzet és napló, étrend, ajándékok, egyénre szabottan!
Részletek


Csak a termékek érdekelnek? Akkor irány a webshopunk! :)