Itt add meg az alcímet

Green Gold Imune 

A legkomplexebb mikroalga-készítmény, mely az összes vitálanyagot tartalmazza, melyre az emberi szervezetnek szüksége van. Tisztít, táplál és véd, 3 fázisban.
Részletek

BYAS Transformation Shake

Fogyást elősegítő fehérje turmix, mely nemcsak a diéta alatti izom megtartásban segít, de az éjszakai zsírégetést is felturbózza. Narancsos ízű, esti fogyasztásra.
Részletek

XLR8 kapszula

Omega-3 és 6 zsírsavak tartalmazó kapszula, mely a fogyást segíti elő a zsíranyagcsere felgyorsításával, illetve a bőr helyreállításában van szerepe.
Részletek

BYAS testkezelő rendszer

Rádiófrekvenciás zsírbontó készülék, mely a helyi fogyást teszi lehetővé, zsírégető krémmel és étrend kiegészítőkkel. Az otthoni testkezelés tökéletes megoldása.
Részletek

BYAS arckezelő rendszer

A mélytisztító arckezelés és a hyaluronos arcfiatalítás otthoni programja, 5 féle krémmel és egy készülékkel. A ráncok eltűnnek, a szem alatti táskáknak és karikáknak búcsút inthetünk, az arckontúr megemelkedik.
Részletek

60 napos Nagy Megújuló Program

A 60 napos program tartalmazza az edzéstervektől kezdve az étkezési nalóig mindazt, amire egy teljes körű életmódváltáshoz szükséged van. Ha eddig úgy érezted, hogy a fitness alapjai túl bonyolultak, ez a füzet neked való!
Részletek

Videók 

A Wellstar videó segítenek neked Több infót begyűjteni a termékekről, a termékek használatáról illetve a Wellstar üzleti lehetőségéről.
Részletek


Letölthető árlista, mely a Green Gold Imune terméken kívül mindegyik termék árát tartalmazza, képekkel: