Előadások, kurzusok
Itt add meg az alcímet

Online tanfolyam túlsúlyosoknak (INGYENES)

Start: 2019. augusztus 16. péntek

2 hetes online tanfolyamot indítok túlsúllyal rendelkezőknek, amit azoknak ajánlok, akik már többször diétáztak sikertelenül, túlevők, nagy túlsúllyal rendelkezők és augusztusra ledobnának 3-5 kilót. A tanfolyamon a következő témákat érintjük:

  • FITNESS eszközei: helyes táplálkozás alapok), szénhidrát-számolós diéta 2 hétre, otthoni edzésterv, mérések
  • COACHING eszközei: helyes célkitűzés, önmotiválás, önismereti feladatok, túlevés okai és megoldások
  • + AJÁNDÉK: a legszebben alakulónak egy BYAS fehérje shake-et adok ajándékba!

Helyszín és időpont:

Az otthonod, mivel a heti 3 leckét online kapod meg: élő videóban a zárt Facebook csoportunkban, ahova jelentkezés után kerülsz be.  Mindkét héten hétfőn-kedden-szerdán töltöm fel a leckét és teendőket, és vasárnapig be kell számolnod, hogyan alakultál! Start: 2019. aug. 16. 

Jelentkezés:

Ár: INGYENES (2019. aug. 12-éig)

Nyílt előadás az algákról!

Szerdánként 21:00

Dr. Budai L. Károly rendszeres szerda esti web-előadása az algákról évek óta segít rendet tenni a fejünkben - nemcsak a mikroalgák egészségügyi hatásait tekintve, de a test és lélek összefüggéseit is boncolgatva. 22:00-tól chaten keresztül kérdezni lehet a doktor úrtól. Az előadás bárki számára nyílt, ingyenes, vásárlási kötelezettséggel nem jár. Bejelentkezés: 20:50-kor az algadoki.hu oldalon.

Az előadás részleteiről érdeklődj itt.

Életmód tábor szervezésében vagyunk! 

Segíts nekünk! 2019 nyarán edző, dietetikus és pszichológus, coach segítségével néhány napos tábort szerveznénk, de tudnunk kell, hogy TE mire vágysz! A kérdőív kiöltésével segíts nekünk!