Itt add meg az alcímet

Green Gold Imune

Termékleírás

Az Green Gold Imune kapszula a jövő legjobb vitalitást elősegítő mikroalga-terméke, mely 3 fázisban hat:

1. SEJTTISZTÍTÁS: a Chlorella vulgaris nevű mikroalgát "a méregtelenítés mestereként" emlegetik: megtisztítja a sejteket a káros anyagoktól, lerakódásoktól, kivezeti a szervezetből a nehéz fémeket. Klorofiltartalma 4x nagyobb, mint a jól ismert búzafűé, ez segít a lúgosításban, a méregtelenítésben. 

2. SEJTTÁPLÁLÁS: Az Imune rekordmennyiségű vitálanyagot tartalmaz. A Spirulina platensis nevű alga által kínált létfontosságú aminosavak magasan felülmúlják a tejtermékeinkben és egyéb ételeinkben található mennyiséget. Lúgos jellege gátolja a szervezet savtúltengését. tartalmaz értékes fehérjéket, 2000 féle enzimfélét, aminosavakat és vitaminokat, káliumot, magnéziumot, cinket, vasat, béta-karotint, valamint lényeges zsírsavakat (gammalinolénsav). A Lithotamnium calcareum alga jelentősége igen magas kalcium-tartalmában rejlik: több, mint egyharmada szerves kötésű, az emberi szervezetben 90%-ban felszívódó kalcium. 

3. SEJTVÉDELEM: A Haematococcus pluvalis mikroalga a legmagasabb asztaxantin tartalmáról nevezetes. Az asztaxantin minden idők leghatásosabb antioxidánsa, mely képes megóvni sejtjeinket a gyilkos szabadgyököktől. Ráadásul nem prooxidatív, vagyis mellékhatásmentes. 

Doboz tartalma: 180 db kapszula
Ajánlott napi adag: 3-6 szem kapszula
FIGYELEM! Az algafogyasztáshoz nagyobb folyadék bevitel ajánlott (20 kilónként 1 liter víz)!

Gyártó: Wellstar

Ára: 13.000 Ft-tól / 180 kapszula

Használd a 'HOLISZTIKUS-2018' kuponkódot és 10% kedvezményt kapsz a webshopban!

  • 9 ingyen letölthető anyag: e-bookok, tesztek, étkezési napló és edzésprogramok, táplálkozási táblázatok
  • AJÁNDÉK kuponok és ingyenes szállítás
  • INGYEN online konzultáció, hogy új lendületet kapj!

Kattints a részletekért!