Green Gold Imune

Nincs raktáron

Termékleírás: 

A Green Gold Imune kapszula egy 4 algából álló algakomplex, mely 3 fázisban hat:

1. SEJTTISZTÍTÁS: a Chlorella vulgaris nevű mikroalgát "a méregtelenítés mestereként" emlegetik: megtisztítja a sejteket a káros anyagoktól, lerakódásoktól, kivezeti a szervezetből a nehéz fémeket. Klorofiltartalma 4x nagyobb, mint a jól ismert búzafűé, ez segít a lúgosításban, a méregtelenítésben.

2. SEJTTÁPLÁLÁS: Az Imune rekordmennyiségű vitálanyagot tartalmaz. A Spirulina platensis nevű alga által kínált létfontosságú aminosavak magasan felülmúlják a tejtermékeinkben és egyéb ételeinkben található mennyiséget. Lúgos jellege gátolja a szervezet savtúltengését. tartalmaz értékes fehérjéket, 2000 féle enzimfélét, aminosavakat és vitaminokat, káliumot, magnéziumot, cinket, vasat, béta-karotint, valamint lényeges zsírsavakat (gammalinolénsav). A Lithotamnium calcareum alga jelentősége igen magas kalcium-tartalmában rejlik: több, mint egyharmada szerves kötésű, az emberi szervezetben 90%-ban felszívódó kalcium.

3. SEJTVÉDELEM: A Haematococcus pluvalis mikroalga a legmagasabb asztaxantin tartalmáról nevezetes. Az asztaxantin minden idők leghatásosabb antioxidánsa, mely képes megóvni sejtjeinket a gyilkos szabadgyököktől. Ráadásul nem prooxidatív, vagyis mellékhatásmentes.

Doboz tartalma: 180 db kapszula

Gyártó: Wellstar

12.900 Ft